Ombudscommissie Gemeente 's-Hertogenbosch

Toegankelijkheid

Toegankelijkheidsverklaring

De Ombudscommissie van de gemeente 's-Hertogenbosch streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website www.ombudscommissiegemeentes-hertogenbosch.nl.

Hoofddomein:
https://www.ombudscommissiegemeentes-hertogenbosch.nl/

Momenteel is de ombudscommissie in afwachting van een onafhankelijke leverancier om een WCAG 2 Niveau AA onderzoek uit te voeren. Zodra de rapportage van dit toegankelijkheidsonderzoek gereed is zal de toegankelijkheidsverklaring worden uitgewerkt en online gepubliceerd worden.

Feedback

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op met de ombudscommissie via dit digitale formulier.

PDF-bestanden

We kunnen op dit moment niet garanderen dat de pdf's die worden aangeboden digitaal toegankelijk zijn. We zijn bezig om oude pdf's te vervangen door toegankelijke bestanden. Heeft u informatie uit een niet toegankelijke pdf nodig? Neem contact met ons op via het contactformulier van de Ombudscommissie ‘s-Hertogenbosch. Binnen 10 werkdagen bieden wij u een alternatief aan.